Sov gott

Bergshotellet

Sov gott mitt i backen. Bergshotellet ligger vackert beläget på Öjebergets sydsida, mitt i alla aktiviteter i området. Här finns stora rymliga familjerum för dig som letar efter ett familjehotell. En vacker ljus restaurang med utsikt över berget, ett gästcenter, shop- och uthyrning och en yogastudio finns också till ditt förfogande.

JBP

Järvsö Bergscykel Park har byggt världens första cykelhotell som öppnade 1 juli 2019.

I deras nya ”cykelhus” hittar du JBP’s cykelhyra, verkstad, shop, restaurang och hotellboende. Här finns allt du behöver på ett och samma ställe för att ha riktigt roligt på cykel. Dessutom är det gångavstånd till allt som händer inom Wheellove!

På hotell Järvsöbaden, 400 meter från Järvsö Skills Park, får du återuppleva den charmiga pensionatstiden, med traditioner från sekelskiftet.

Hos oss bor du i huvudbyggnaden eller i Solvillan, en villa som ligger 150 meter bort från huvudbyggnaden, lugnt belägen precis vid skogsbrynet. Du kan välja mellan allt från enkelrum till minsivit. Inget rum är det andra likt, alla är individuellt inredda – men alla har en genuin känsla från förr.

För fler boende alternativ gå till www.jarvso.se